Nieuwsbrief juni 2021

Geef kinderen Power2fly

15 juni 2021

Jaarverslag 2020: een bewogen jaar

Omdat we een stichting zijn met een ANBI-status, maken we elk jaar netjes een jaarverslag. De versie van 2020 is weer af! In het verslag staan niet alleen alle cijfers, maar ook uitvoerige beschrijvingen van alles wat er in het bewogen coronajaar is gebeurd. Je vindt het verslag terug op de site.

De drie geweldige, energieke en inspirerende wandelingen

In het voorjaar hebben we in Rotterdam, Den Haag en in Den Bosch – helemaal coronaproof – prachtige wandelingen georganiseerd voor donateurs en belangstellenden. De exposure was enorm en we hebben veel bekende en nieuwe gezichten gezien. Er waren Braziliaanse hapjes & drankjes en de sfeer was warm en uitbundig.

Uiteraard was dit nooit mogelijk geweest zonder de hulp van de vele vrijwilligers die met hun tomeloze energie de deelnemers een onvergetelijke dag bezorgden. Heel, heel veel dank! Heb je het gemist? Geen zorgen, er komt vast nog een keer. En na het zien van dit filmpje schrijf je je vast meteen in!

Energie, plezier, beweging en fundraising

Gamen voor een goed doel: op 1 juli!

Doe ook online mee: van 18 tot 20 uur

Een groep internationale studenten is in coronatijd begonnen met het ontwikkelen van een online spel. Het werd een groot succes! Nu willen ze een spelavond organiseren voor een goed doel en wel Power2Fly.

In het spel speel je samen met een groep (ieder achter zijn eigen scherm, of met zijn tweeën per scherm) of individueel in een virtuele wereld.

  • Je speelt met én tegen elkaar.
  • Soms krijg je tips krijgen, soms moet je iets zoeken en je krijgt allerlei opdrachten. Misschien moet je iemand ondervragen of op zoek naar onderdelen…

Schrijf je in!
Je kunt je individueel inschrijven, maar ook met je gezin, huisgenoten of vrienden in Brazilië. Of ga lekker gamen met je bedrijf of met collega’s in het buitenland. Alles gebeurt online dus allerlei combinaties zijn mogelijk.

Meedoen aan dit online avontuur is niet alleen geweldig voor jezelf. Het inschrijfgeld gaat helemaal naar Power2Fly. Schrijf je dus meteen in. Na inschrijving krijg je per mail een ticket met alle informatie.

Meer over de het spel en en de bedrijven die al meegedaan hebben, kun je vinden op www.ludereevents.com

Meer over de oprichters en hun online-spelvormen

Impact: altijd belangrijk. En nu helemaal.

Guilherme Monteiro, een Braziliaan die gestudeerd heeft in Nederland, heeft zijn diensten aangeboden aan ons om impactonderzoek te doen. Het eerste onderzoek was gericht op het uitdelen van de noodpakketten afgelopen jaar ten tijde van corona aan de families die betrokken zijn bij ASAS. Het tweede was gericht op het bereiken van de kinderen tijdens corona en hoe zij de online aandacht en activiteiten beleefd hebben.
We zijn Gui zeer dankbaar voor dit waardevolle onderzoek en delen dit graag met jullie.

https://mcusercontent.com/dc609f9f4661d44de6434c98e/files/28ca18ce-0dbb-f499-63d7-b020429ecc16/ASAS_Power2Fly_Impact_COVID.pdf

Terrein: goede momenten en hick-ups

De containers staan klaar om geplaatst te worden maar het wachten is nog op de laatste vergunning. De afvoer van het regenwater is nooit door de gemeente aangelegd dus het is enig touwtrekken wie deze kosten op zich gaat nemen. In samenspraak met onze Braziliaanse collega’s zijn we hard aan het werk om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen.

Gelukskaartjes nog steeds te koop!

De gelukskaartjes zijn weer binnen!

Ze zijn er weer! Vorig jaar waren onze cadeaukaarten met de Braziliaanse gelukslintjes een doorslaand succes. Binnen 3 maanden was onze hele voorraad uitverkocht. En terecht: want wat is er mooier om weg te geven dan een cadeau waar iemand in Nederland én in Brazilië gelukkiger van wordt?

Het idee is simpel: we hebben kaartjes met 1, 2 of 3 gelukslintjes (voor € 15,- of € 25,- of € 50,-). Zo’n kaartje geef je weg aan jezelf of iemand anders. De opbrengst komt volledig ten goede aan de projecten van Power2Fly en dus… aan kinderen in Brazilië die onze hulp hard nodig hebben.

Er zit letterlijk en figuurlijk een prachtig Braziliaans verhaal aan de kaartjes vast: knoop een bandje om iemands pols, laat diegene een wens doen en als het bandje van de pols valt, gaat de wens in vervulling. Bestel er gerust meer dan één: dan kun je weer een heleboel geluk doorgeven.
Stuur een mail naar: info@power2fly.nl

Braziliaanse cadeaukaart

Tikkie en Social Media

Volg ons op insta en Facebook. Hoe meer volgers, hoe meer naamsbekendheid!

U kunt voortaan extra makkelijk geld overmaken. Druk op de onderstaande link, vul zelf een bedrag in en u steunt ons! Sneller kan het niet.

https://tikkie.me/pay/Power2Fly/oL1RmV2AE6yYNiGZESLwvQ