Meld je aan voor de Brazilian Walk of Charity van Power2Fly

Brazilian walk of charity - power2fly

15 maart 2021

Leef mee, loop mee

Meld je aan voor de Brazilian Walk of Charity van Power2Fly

Brazilië is – helaas – een van landen die het zwaarst worden getroffen door de coronacrisis. Uitzicht op verbetering is er niet of nauwelijks. Daarom is steun vanuit Nederland juist nu meer dan welkom. Wil je iets doen? Kom dan nu met ons in beweging en loop mee met de Brazilian Walk of Charity van Power2Fly. In april organiseren we in drie Nederlandse steden een hartverwarmende rondwandeling in Braziliaanse sferen.

We hebben speciaal voor de gelegenheid routes uitgestippeld langs plekken die direct of indirect een bijzondere link hebben met Brazilië. Je loopt ongeveer 5 kilometer en er zijn regelmatig stops voor een swingende activiteit, een Braziliaanse snack of een exotisch drankje. Alles bij elkaar ben je ongeveer 1,5 uur onderweg.

De kosten voor de Walk of Charity zijn € 15,- p.p. en de opbrengst komt helemaal ten goede aan de projecten van ASAS, onze lokale partner in Florianopolis in Brazilië. Ook daar staat het leven al maanden stil. De kinderen en jongeren zitten thuis of zwerven over straat. Met online activiteiten en hulppakketten hebben we de mensen in Florianopolis door deze moeilijke tijden heen geloodst.

Je hebt keus uit drie plekken & data:

  • Rotterdam: 11 april
  • Den Haag: 18 april
  • Den Bosch: 25 april

Loop je mee voor Brazilië? Meld je dan
hier aan voor Rotterdam,
hier voor Den Haag en
hier voor Den Bosch.
en betaal na je inschrijving via de volgende link je inschrijfgeld: https://tikkie.me/pay/Power2Fly/4iYCBa7j8CXiQJPVtc9BYZ

Vanwege corona starten we elk kwartier met 4 personen (2 aan 2). Na aanmelding krijg je een mail met je starttijd en de locatie waar de wandeling begint.

VOL=VOL! Mis dit niet, stimuleer je vrienden en meld je snel aan!

We hopen 3 geweldige dagen met elkaar te hebben. Wij hebben er zin in!