Reizen met Power2Fly: in 2024 ook een speciale jongerenreis!

16 oktober 2023

Een primeur, zo kun je het wel noemen: in oktober of november 2024 organiseert Power2Fly naast de inmiddels traditionele donateursreis óók een reis voor jongeren naar Brazilië. We hebben voor beide reizen nog een paar plekken over, Wie wil er mee?

Zoals de meesten van jullie weten, gaan we ieder jaar met een groep geïnteresseerden en donateurs op reis naar Brazilië. We maken daar kennis met onze partner ASAS en proberen zoveel mogelijk facetten van de stichting te leren kennen. Ook gaan we onder begeleiding naar de wijk waar een groot deel van de kinderen woont. Dat maakt vaak indruk omdat je juist daar doordrongen wordt van de noodzaak van ons inititiatief. Uiteraard maken we ook tripjes op het eiland en zijn de maaltijden goed verzorgd en gezellig.

Voor oktober of november 2024 bieden we 2 reizen aan:

  • de inmiddels bekende (en zeer succesvolle) week met donateurs.
  • plus een week met een groep jongeren: tussen de 20-30.

Deelnemers betalen (en boeken) de heen- en terugreis zelf. De overige zaken, zoals autohuur, activiteiten, eten en drinken slaan we hoofdelijk om.

Heb je een bepaald talent of een leuke activiteit die je wilt inbrengen? Stel dat dan gerust voor.
VOL = VOL dus wees er snel bij!

Liduine organiseert de reis samen met Tess van der Blink, zij stelt zichzelf hierbij voor.

Hoi allemaal,

Samen met Liduine mag ik de allereerste (!) jongerenreis voor Power2Fly organiseren. Ik zal mij daarom even voorstellen. Mijn naam is Tess van den Blink (26) en ik woon en werk in Utrecht. Ik ben afgestudeerd in rechtsgeleerdheid en houd me bezig met privacyrecht. Naast mijn werk ben ik graag bij vrienden of familie, zowel voor een borreltje als om samen te sporten. Daarnaast ben ik gek op reizen én honden.

En hoe ben ik hier terechtgekomen? Nou, Liduine ken ik eigenlijk al mijn hele leven, via mijn ouders. Telkens als ik Liduine zie, hebben we het over Power2Fly en gaat mijn hart sneller kloppen. Ik heb me altijd al willen inzetten voor maatschappelijke initiatieven voor kinderen. Helemaal toen ik in 2011 in Tanzania was en een paar dagen bij een tehuis voor lokale weeskinderen ben geweest. Dit heeft enorm veel indruk op me gemaakt. Dus toen Liduine aan mij vroeg of ik samen met haar deze reis wilde organiseren, zei ik volmondig ‘Ja’.

Ik kijk er nu al naar uit en hopelijk sluiten er een aantal van jullie ook aan!

Veel liefs,
Tess

Mee op reis en hele nieuwe ervaringen opdoen!