Alle hulp is meer dan welkom

> Doneren

Bijvoorbeeld in de vorm van een gift, een schenking of een legaat.

Lees meer

 • Als donateur van Power2Fly helpt u structureel mee om kinderen in Brazilië kans te geven op een betere toekomst. Daarbij kunt u kiezen voor een (eenmalige) gift of schenking, een legaat of een vast donateurschap.
 • Wilt u een specifiek project steunen? Dat kan: als u wilt, kunnen we u zelfs in contact brengen met andere donateurs. Zo kan een ‘community’ ontstaan van donateurs die hetzelfde project ondersteunen als u.
 • Power2Fly heeft de ANBI status. Daardoor is het in bepaalde gevallen fiscaal aantrekkelijk om aan Power2Fly te schenken. Neem contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden.

> Helpen met uw bedrijf

Een mooi, concreet doel om met uw hele bedrijf achter te staan.

Lees meer

 • Voor uw werknemers een concreet, gezamenlijk doel waar u allerlei activiteiten aan kunt koppelen.
 • Door ons te steunen met uw bedrijf levert u een concrete bijdrage op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zonder dat u een eigen foundation hoeft op te zetten.
 • Het is zelfs mogelijk voor teambuildingsactiviteiten naar Brazilië te gaan, de zogenaamde SMARTI-reis (Specifiek, Meetbaar, Actiegericht, Realistisch, Tijdsgebonden en Inspirerend).

> Zelf een sponsoractie organiseren

Zoals een sportevenement (sponsorloop, golftoernooi), een gala, liefdadigheidsconcert of uw verjaardag.

Lees meer

 • We denken graag met u mee, neem voor meer informatie contact met ons op.

> Op reis naar Brazilië

Kom zelf kijken wat ons project in Florianopolis voor de kinderen en jongeren betekent.

Lees meer

 • In het voor- en najaar is het mogelijk een arrangement-op-maat voor u samen te stellen van 1 week voor een groep van minimaal 6 en maximaal 8 personen.
 • Het vaste dagprogramma: één dagdeel werken in het project, één dagdeel het eiland verkennen. Uiteraard kunt u zelf er nog een vakantie aan vast plakken.
 • U verblijft op een unieke locatie in een huiselijke sfeer waarbij we de maaltijden samen verzorgen. Mocht er behoefte zijn aan extra activiteiten, zoals groepsdynamica of coaching, kunnen we ook dat voor u regelen.
 • Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • Lees hier de ervaringen van onze deelnemers in 2019.

> Braziliaanse cadeaukaarten weggeven

Een bijzonder cadeau voor iemand hier én voor de jongeren in Brazilië.

Lees meer

Geef geluk door met de Power2Fly cadeaukaart.

Door de kaart te kopen en aan iemand te geven steun je ASAS, de lokale partner van Power2Fly. Met je bijdrage kun je een kind of jongere in Brazilië laten meedoen aan buitenschoolse activiteiten. Daar hebben ze vaak hun hele leven profijt van.

Geluk voor vrienden of familie

Bij de kaart zitten een of meer Braziliaans gelukslintjes. Dit soort lintjes zijn bedacht door de Bahiaanse kerk Nosso Senhor do Bonfim. Degene die de kaart met het lintje krijgt, kan het lintje – met drie knoopjes – om de pols doen van iemand die hem of haar dierbaar is. Bij elk knoopje mag degene die het lintje krijgt een wens doen. Als het lintje na een tijdje vanzelf afvalt, komen de wensen uit. Een mooie, symbolische manier om geluk door te geven.

Zo bestelt u een (of meer!) kaartjes

 • Stuur een mail naar info@power2fly.nl
 • Geef duidelijk aan hoeveel kaartjes u met 1, 2 of 3 lintjes wilt en naar welk adres we het kaartje (of de kaartjes) moeten sturen laat ook uw mobiele telefoonnummer achter, dan krijgt u een Tikkie.
 • Een kaartje met 1 lintje, inclusief bijpassende envelop kost € 15,- Een kaartje met 2 lintjes, inclusief bijpassende envelop kost € 25,- Een kaartje met 3 lintjes, inclusief bijpassende envelop kost € 50,-.
Braziliaanse cadeaukaart
Braziliaanse cadeaukaart

Power2Fly is een kleine stichting. Dat betekent dat u direct kunt doordringen tot het hart van de organisatie. Wilt u uw ideeën, plannen of wensen bespreken?
Neem alstublieft contact op met: Liduine Madlener > info@power2fly.nl